Έλληνες στην Ελβετία
http://www.greeksinswitzerland.com/

Cablecom
http://www.greeksinswitzerland.com/viewtopic.php?f=12&t=5
Page 1 of 1

Author:  admin [ Wed May 15, 2013 9:26 am ]
Post subject:  Cablecom

Αρκετά πιο διαδεδομένη στο γερμανόφωνο κομμάτι, αλλά και με παρουσία στο γαλλόφωνο, η UPC Cablecom είναι η δική μου επιλογή. Παρέχει internet, HD τηλεόραση και τηλέφωνο μέσω της ομοαξονικής σύνδεσης του σπιτιού και η πρόσβαση εξαρτάται από την περιοχή σας. Αν έχετε κάλυψη, οι ταχύτητες του internet φτάνουν τα 150 mbit download με 10mbit upload με πακέτο Fiber και σας εγγυώμαι ότι η ταχύτητα αυτή είναι απολύτως ρεαλιστική (προσωπικά έχω 75 mbit και σε ώρες μη αιχμής πιάνω και 80mbit με 10-15ms ping (π.χ. http://www.speedtest.net/result/2709049919.png - μόλις το έκανα).
Άν έχετε κάλυψη εκεί που μένετε σας την συνιστώ ανεπιφύλακτα. Υπάρχει επίσης πρόγραμμα referral στο οποίο αν σας προτείνω εγώ έχουμε οφέλη και οι δύο. Αν σας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, στείλτε PM πριν κάντε αίτηση.

Author:  admin [ Thu Dec 26, 2013 4:01 am ]
Post subject:  Re: Cablecom

Η Cablecom πήρε από την Naxoo τα δικαιώματα ψηφιακής τηλεόρασης της Γενεύης και δίνει φανταστικά πακέτα τώρα στις γιορτές με αρκετά καλές τιμές. Cable από οπτική ίνα στα 150MBps (δοκιμασμένο και σε μένα πιάνει 160MBps) και εξαιρετικά combos με HD κανάλια και όλα πολύ σταθερά. Αν ενδιαφέρεται κάποιος, μπορώ να τον προτείνω στην εταιρία, στείλτε μου ένα PM.

Page 1 of 1 All times are UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/